Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΠΑΡΑΛΙΑ

Α. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΞΕΡΩΝ ΧΟΡΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Αποτέλεσε θετική κίνηση ο καθαρισμός του κεντρικού δρόμου της Παραλίας. Απαιτείται ο άμεσος καθαρισμός των χόρτων στην παραλία και τους δρόμους, ενόψει μάλιστα και του αυξημένου, φέτος, κινδύνου πυρκαγιάς. Ο καθαρισμός θα γίνει από συνεργείο της Κοινότητας.

Β. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ

Απαιτείται η τοποθέτηση 6 χημικών τουαλετών (3 ΣΚΑΛΩΜΑ – 1 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 2 ΝΤΟΡΜΠΕΡΙ). Ενοικίαση από 1/6 μέχρι 15/9.

Γ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ

Τοποθέτηση ενός αποδυτηρίου σε κάθε κόλπο.

Δ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΤΟΥΖΙΕΡΩΝ

Μία σε κάθε κόλπο.

Ε. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΞΟΔΟΥ ΣΚΑΦΩΝ

Κατασκευή, σε πρώτη φάση, δύο ραμπών εξαγωγής – εισαγωγής σκαφών, μία στο ΣΚΑΛΩΜΑ, μία ΣΤΟ ΝΤΟΡΠΕΡΙ, σε σημεία που θα βρίσκονται εκτός του χώρου που χρησιμοποιείται από τους λουόμενους. Παράλληλα με Κοινοτική απόφαση θα απαγορεύεται η εναπόθεση σκαφών στην αμμουδιά. Σε περίπτωση παράβασης της Κοινοτικής Απόφασης θα επιβάλλεται πρόστιμό ανερχόμενο σε 200 € και σε περίπτωση υποτροπής σε 500 €. Αν το σκάφος δεν έχει Μητρώο στο Λιμεναρχείο, θα μεταφέρεται από την αμμουδιά σε Κοινοτικό χώρο και θα φυλάσσεται μέχρι να εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης.

ΣΤ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΕΔΡΑΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΣΚΑΛΩΜΑ

Λήψη απόφασης και έναρξης διαδικασίας αδειοδότησης της κατασκευής εξέδρας στάθμευσης σκαφών στο σκάλωμα. Η εξέδρα θα κατασκευασθεί στο κέντρο της παραλίας (περίπου ύψος καταστήματος Καραβά). Θα είναι ξύλινη με μεταλλική βάση στήριξης.

Ζ. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΙΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Για νε διατηρηθεί καθ΄ όλη την θερινή περίοδο η καθαριότητα στην Παραλία προτείνεται η πρόσληψη ενός εργάτη με δίμηνη σύμβαση (στην συνέχει θα ακολουθήσει μία δεύτερη) με αποκλειστική αρμοδιότητα τον συνεχή καθαρισμό τόσο της ακτής, όσο και του περιβάλλοντα χώρου.

Η. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ

Για την τήρηση της νομιμότητας, καθορισμός ποσού για την ενοικίαση των κοινόχρηστων χώρων στις καντίνες. Το Κοινοτικό Συμβούλιο αποφασίζει την εξέταση του Νομικού Πλαισίου και στην συνέχει, με βάση αυτό, τον καθορισμό του ποσού που πρέπει να καταβάλλει κάθε ιδιοκτήτης καντίνας για την χρήση του χώρου που χρησιμοποιεί.

Θ. ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Εξέταση της επάρκειας τόσο των κάδων απορριμμάτων, όσο και των καλαθιών, αντικατάσταση των κατεστραμμένων και προμήθεια νέων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ: 6.000 € (ΔΥΟ ΔΙΜΗΝΑ)

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ (10 τεμ. 660 L = 6.000 €)

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΜΙΚΡΩΝ 5 τεμ. 1.000 €

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΡΑΜΠΩΝ 4.000 €

ΧΗΜ. ΤΟΥΑΛΛΕΤΕΣ – ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ – ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (καταβολή των χρημάτων μετά την ολοκλήρωση της σαιζόν).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες